Sponsoring

De vereniging wordt ondersteund door een aantal Oudenhoornse ondernemers die de ijsclub een warm hart toedragen.

Wanneer u ook de vereniging wilt steunen dan kan dat! Gedurende een ijsperiode kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de vlaggenmasten of de afzethekken om uw bedrijf met een vlag te promoten. We hebben bijna 1500 leden, dus uw bedrijf zal niet onopgemerkt blijven!

Voor één bedrijfsvlag/bord gedurende een ijsperiode (afhankelijk van het weer) zal er een sponsorbijdrage worden gevraagd van €50,-. In overleg met het bestuur kunt u gebruik maken van deze mogelijkheid.

Er zijn vier hoofdsponsoren die de vereniging al een groot aantal jaren ondersteunen:

Advertentie Bergsma schilderwerken   Advertentie Poldervaart Oudenhoorn2
 Advertentie van Winden

In het voorjaar van 2015 zal er een start worden gemaakt met werkzaamheden aan de ijsbaan. Groot onderhoud is benodigd om ook de komende jaren weer met plezier te kunnen schaatsen in Oudenhoorn. Meer informatie volgt snel.

Lid worden?

Lid worden?! of vragen
over je lidmaatschap?
Klik hier

Meer Info?

Heeft u vragen betreffende de sponsoring?